Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Your booking selection
Employee: D-r Antonije Hadji Antonovski (Change)
Service : Прв ортопедски преглед на новороденче  (Change)
Прегледот вклучува комплетен клинички ортопедски преглед на новороденче и лиценциран ехо сонографски преглед на колкови по методот на Проф. Р. Граф . Советување... Learn more
Choose date
First available date is 15 March 2022
March, 2022
Mo Tu We Th Fr Sa Su
28
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
Powered by BookWisely.com