Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Your booking selection
Employee: D-r Aleksandra Dimova (Change)
Service : Втор контролен преглед на новороденче  (Change)
Втор само клинички преглед за бебиња, возраст помеѓу 4-5 или 5-6 месеци. Совети за развој на подот, седење и растење. Совети за превенција на деформитети кај де... Learn more
Choose date
First available date is 3 January 2022
January, 2022
Mo Tu We Th Fr Sa Su
27
28
29
30
31
01
02
05
06
07
08
09
12
13
14
15
16
19
20
21
22
23
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
Powered by BookWisely.com