Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Your booking selection
Employee: D-r Aleksandra Dimova (Change)
Service : Втор контролен преглед на новороденче  (Change)
Втор само клинички преглед за бебиња, возраст помеѓу 4-5 или 5-6 месеци. Совети за развој на подот, седење и растење. Совети за превенција на деформитети кај де... Learn more
Choose date
February, 2022
Mo Tu We Th Fr Sa Su
31
01
02
04
05
06
09
11
12
13
16
18
19
20
23
25
26
27
02
04
05
06
Powered by BookWisely.com