1
Service
2
Date & Time
3
Your info
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Employee D-r Antonije Hadji Antonovski Change
D-r Antonije Hadji Antonovski
Service Трет контролен преглед пред проодување Change
Трет контролен преглед пред проодување
Клинички преглед за рано откривање и превенирање на деформитети, совети за проодување и обувки . Цена на преглед 2000ден.... Learn more
Choose date
May, 2022
Mo Tu We Th Fr Sa Su
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
Powered by BookWisely.com