Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Your booking selection
Employee: D-r Lasko Kocev (Change)
Service : Контролен преглед помеѓу 3 и 4 години  (Change)
Контролен ортопедски преглед помегу 3-4 год вклучува : скрининг на стапала, пропорција, рано откривање на деформитети на рбетот. Едукација на родителите за сист... Learn more
Choose date
First available date is 9 February 2022
February, 2022
Mo Tu We Th Fr Sa Su
31
01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
13
14
15
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
04
05
06
Powered by BookWisely.com