Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Your booking selection
Employee: D-r Antonije Hadji Antonovski (Change)
Service : Бесплатен контроолен преглед  (Change)
Прегледот се однесува на наши пациенти на кои им е доделен бесплатен преглед кој е битен за контрола на здравјето на пациентот. Пример: бесплатни прегледи за ст... Learn more
Choose date
First available date is 20 April 2022
April, 2022
Mo Tu We Th Fr Sa Su
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
23
24
25
26
27
28
29
30
01
Powered by BookWisely.com