Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Your booking selection
Employee: D-r Antonije Hadji Antonovski (Change)
Service : Итен Преглед  (Change)
Закажување на итен преглед поради повреда или јака болка, откако ке се закаже терминот потребно е пациентот да се најави телефонски на 078283858. Прегледот по п... Learn more
Choose date
First available date is 17 March 2022
March, 2022
Mo Tu We Th Fr Sa Su
28
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
Powered by BookWisely.com