Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Your booking selection
Employee: D-r Aleksandra Dimova (Change)
Service : Втор контролен преглед на новороденче  (Change)
Date: 3 January 2022 (Change)
Choose time - 3 January 2022
First available date is 3 January 2022
3 Jan 2022

No Available times. Please choose another day

Morning
No Available times
Afternoon
No Available times
Evening
No Available times
Powered by BookWisely.com