Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Вашиот термин
Доктор: D-r Aleksandra Dimova (Промени)
Услуга : Втор контролен преглед на новороденче  (Промени)
Датум: 3 Јануари 2022 (Промени)
Изберете време - 3 Јануари 2022
Прв слободен термин е пронајден на 3 Јануари 2022
3 Јан 2022
Утрински термини
Нема слободни
Попладневни термини
Вечерни термини
Овозможено од BookWisely.com