Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Вашиот термин
Доктор: D-r Aleksandra Dimova (Промени)
Услуга : Втор контролен преглед на новороденче  (Промени)
Датум: 4 Јануари 2022 (Промени)
Изберете време - 4 Јануари 2022
4 Јан 2022

Нема слободни термини. Одберете друг ден

Утрински термини
Нема слободни
Попладневни термини
Нема слободни
Вечерни термини
Нема слободни
Овозможено од BookWisely.com