Вашата резервација
Локација : Скопје, Ул. Дебарца 72 (Промени)
Доктор: D-r Antonije Hadji Antonovski (Промени)
Изберете услуга

Ортопедија

Прв ортопедски преглед на новороденче

Времетраење: 30 мин. | Цена на услугата: 3000 MKD | Начин на плаќање: На лице место
Прегледот вклучува комплетен клинички ортопедски преглед на новороденче и лиценциран ехо сонографски преглед на колкови по методот на Проф. Р. Граф . Советување... Дознај повеќе

Втор контролен преглед на новороденче

Времетраење: 30 мин. | Цена на услугата: 2000 MKD | Начин на плаќање: На лице место
Втор, клинички преглед за бебиња, возраст помеѓу 4-5 или 5-6 месеци. Совети за развој и растење. Совети за превенција на деформитети кај дечиња. Прегледот е на... Дознај повеќе

Трет контролен преглед пред проодување

Времетраење: 30 мин. | Цена на услугата: 2000 MKD | Начин на плаќање: На лице место
Клинички преглед за рано откривање и превенирање на деформитети, совети за проодување и обувки . Цена на преглед 2000ден.... Дознај повеќе

Контролен преглед по проодување

Времетраење: 30 мин. | Цена на услугата: 2000 MKD | Начин на плаќање: На лице место
Клинички преглед за скрининг на деформитети. Проверка на стапалата при одење, стабилност, совети за вежби. За да се јавите на овој преглед потребно е детето... Дознај повеќе

Контролен преглед помеѓу 3 и 4 години

Времетраење: 30 мин. | Цена на услугата: 2000 MKD | Начин на плаќање: На лице место
Контролен ортопедски преглед помегу 3-4 год вклучува : скрининг на стапала, пропорција, рано откривање на деформитети на рбетот. Едукација на родителите за сист... Дознај повеќе

Контрола на дете во развој

Времетраење: 30 мин. | Цена на услугата: 2000 MKD | Начин на плаќање: На лице место
Контролен преглед за развој рано откривање на деформитети, совети за нивна превенција и лекување... Дознај повеќе

Бесплатен контроолен преглед

Времетраење: 15 мин.
Прегледот се однесува на наши пациенти на кои им е доделен бесплатен преглед кој е битен за контрола на здравјето на пациентот. Пример: бесплатни прегледи за ст... Дознај повеќе

Итен Преглед

Времетраење: 30 мин. | Цена на услугата: 3000 MKD | Начин на плаќање: На лице место
Закажување на итен преглед поради повреда или јака болка, откако ке се закаже терминот потребно е пациентот да се најави телефонски на 078283858. Прегледот по п... Дознај повеќе

Преглед на возрасен пациент над 18 год.

Времетраење: 30 мин. | Цена на услугата: 2000 MKD | Начин на плаќање: На лице место
Клинички ортопедски преглед на пациентот. По потреба : Апликација на медикаментозна терапија, читање и интерпретација на медицински анализи и снимки од рентген... Дознај повеќе
Овозможено од BookWisely.com