Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Вашиот термин
Доктор: D-r Aleksandra Dimova (Промени)
Услуга : Втор контролен преглед на новороденче  (Промени)
Изберете време
18 Окт - 24 Окт 2021
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
18/10
19/10
20/10
21/10
22/10
23/10
24/10
Овозможено од BookWisely.com