1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Доктор D-r Antonije Hadji Antonovski Промени
D-r Antonije Hadji Antonovski
Услуга Контролен преглед по проодување Промени
Контролен преглед по проодување
Клинички преглед за скрининг на деформитети. Проверка на стапалата при одење, стабилност, совети за вежби. За да се јавите на овој преглед потребно е детето... Дознај повеќе
Одберете датум и време
25 Сеп - 1 Окт 2023
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
25/09
26/09
27/09
28/09
29/09
30/09
01/10
Овозможено од BookWisely.com