1
Service
2
Date & Time
3
Your info
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Your booking selection
Employee D-r Antonije Hadji Antonovski Change
D-r Antonije Hadji Antonovski
What do you want to book?
Orthopedic

Прв ортопедски преглед на новороденче

30 min , 3000 MKD
Прегледот вклучува комплетен клинички ортопедски преглед на новороденче и лиценциран ехо сонографски преглед на колкови по методот на Проф. Р. Граф . Советување на родители за безбедност и за фазите н ... Learn more

Втор контролен преглед на новороденче

30 min , 2000 MKD
Втор само клинички преглед за бебиња, возраст помеѓу 4-5 или 5-6 месеци. Совети за развој на подот, седење и растење. Совети за превенција на деформитети кај дечиња. Прегледот е наменет за деца кои би ... Learn more

Трет контролен преглед пред проодување

30 min , 2000 MKD
Клинички преглед за рано откривање и превенирање на деформитети, совети за проодување и обувки . Цена на преглед 2000ден.  

Контролен преглед по проодување

30 min , 2000 MKD
Клинички преглед за скрининг на деформитети. Проверка на стапалата при одење, стабилност, совети за вежби. За да се јавите на овој преглед потребно е детето да оди барем два месеци самостојно. Со ... Learn more

Контролен преглед помеѓу 3 и 4 години

30 min , 2000 MKD
Контролен ортопедски преглед помегу 3-4 год вклучува : скрининг на стапала, пропорција, рано откривање на деформитети на рбетот. Едукација на родителите за систематски скрининг на рбетот. Совети за ра ... Learn more

Контрола на дете во развој

30 min , 2000 MKD
Контролен преглед за развој рано откривање на деформитети, совети за нивна превенција и лекување  

Бесплатен контроолен преглед

15 min
Прегледот се однесува на наши пациенти на кои им е доделен бесплатен преглед кој е битен за контрола на здравјето на пациентот. Пример: бесплатни прегледи за стапалата на вее прегледано дете, бесплатн ... Learn more

Итен Преглед

30 min , 3000 MKD
Закажување на итен преглед поради повреда или јака болка, откако ке се закаже терминот потребно е пациентот да се најави телефонски на 078283858. Прегледот по потреба ги фклучува сите ресурси со кои р ... Learn more

Преглед на возрасен пациент над 18 год.

30 min , 2000 MKD
Клинички ортопедски преглед на пациентот. По потреба : Апликација на медикаментозна терапија, читање и интерпретација на медицински анализи и снимки од рентген, МРИ или КТ. Во прегледот не е вклучен ... Learn more
Powered by BookWisely.com